COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service
 • Webwinkel gesloten i.v.m. corona

Supermarkt Purmer

Op zoek naar een supermarkt in Purmer? Uitzoeken welke super vandaag open is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Hier vind jij alle handige details over de supermarkten in Purmer. Nu boodschappen als bijvoorbeeld Keukenpapier, Yoghurt en Wonen & hobby tijdschriften of artikelen van welbekende merken als Sendil en Schweppes online bestellen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je treft hier ook up-to date details over online boodschappen bestellen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. En vaak ook: gemiddeld zo’n 2 tot 3 maal per week De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €30 per bezoek. Een hype is momenteel daarnaast online boodschappen bestellen. Al duizenden huishoudens kopen de boodschappen online, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Uitzoeken welke supermarkt(en) momenteel geopend is? Bij wie kan ik op zondag mijn inkopen doen? En welke supermarkt heeft een boodschappen bezorgservice? Zometeen check je supers bij jou in de buurt. Kies een geschikt bedrijf en doorzoek bruikbare informatie. [jobs location=Purmer-Noord-Holland]

Aanbiedingen Bezorgen Beoordeling Hoge Korting
plus-logo 80+
albert-heijn-logo 100+
coop-logo 80+
jumbo-logo 100+ Vanaf €3,50

supermarkt Purmer

Welke supermarkt is nu geopend in Purmer?

Meteen boodschappen doen? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is vandaag geopend? Pluspunt: de lokale supermarkten hanteren klantvriendelijke openingstijden. Bij shops van Plus, Jumbo, Albert Heijn, Coop en Aldi en Lidl ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Dit is niet anders voor filialen van Dekamarkt. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Standaard kan jij hier tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Scroll naar boven, daar tref je alle supermarkten in de regio. Tik op een super en achterhaal de actuele openingstijden.Al gesloten? Geen paniek! Jij kan de hele dag door boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Werkt dat ook voor mij? Rechts tref je aanvullende details. Bekijk ook alle info over Supermarkten in Venray

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Purmer?

Is de winkel niet geopend? Probeer dan eens online boodschappen doen. Via internet kan je de hele dag boodschappen bestellen. Rondom Noord-Holland vind je steeds meer opties voor supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alle boodschappen als Gezichtsreiniging en/of Italiaans van merken als Menken en Blan simpel en snel thuisbezorgd. Dat is toch geweldig? Jij kiest zelf: bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Bij veel internet-supers heb je alle (verse) boodschappen voordelig en snel in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Vind en vergelijk alle supers

Achterhaal openingstijden

Supermarkt webwinkels

Check de beste aanbiedingen

* Tip: → Check alle online supermarkten in de provincie Noord-Holland. Of navigeer naar de pagina over Albert Heijn supermarkt.

Pick Up Point Purmer

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de service aan huis? Dan is een supermarkt pick-up point in Purmer ideaal voor jou. Je hebt dan het gemak van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt als jou het uitkomt. Eigenlijk alle producten als Rijstzoutjes tot Mediterrane rijst en goederen van merken als Landessa of Viña Albali, haal je zelf af bij het supermarkt afhaalpunt. Tip: ontbreekt het je aan tijd? Probeer daarvoor zo’n vriesverse maaltijd als Verse makreel gemarineerd in wijn, Macaroni of Broodje Corned Beef. 10 minuutjes opwarmen, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Purmer