COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service

Supermarkt Oosterblokker

Zoek je de beste supermarkt in Oosterblokker? Erachter komen welke supermarkt vandaag geopend is, of waar een koopzondag is? Onderaan de pagina vind jij alle relevante data over de supermarkten in Oosterblokker. Probleemloos boodschappen als bijv. Knopen, Biologische en Overigeazijn of producten van A-merken als Qlink en Cavelli online inkopen en bij je thuis laten bezorgen? Je vindt daar ook actuele tips over opties m.b.t. online boodschappen doen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar 10 – 12 keer per maand We spenderen gemiddeld €30 per bestelling. Een interessante trend is daarnaast online boodschappen bestellen. Een groeiend aantal mensen maken er gebruik van, en laten de boodschappen thuis afleveren. Meer weten over welke supermarkt vanavond nog open is? Bij welke winkels kan ik tijdens speciale dagen mijn boodschappen inslaan? En niet onbelangrijk: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? In het midden van de pagina tref je de beste supers uit de buurt. Klik op een shop en doorzoek alle informatie. [jobs location=Oosterblokker-Noord-Holland]

Aanbiedingen Bezorgen Beoordeling Hoge Korting
plus-logo 80+
albert-heijn-logo 100+
coop-logo 80+
jumbo-logo 100+ Vanaf €3,50
hoogvliet 50+ Vanaf €5,99

supermarkt Oosterblokker

Welke supermarkt is nu geopend in Oosterblokker?

Snel een bezoekje aan de super brengen? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is vandaag geopend? Ideaal: de lokale supermarkten hanteren flexibele openingstijden. Bij filialen van Coop, Albert Heijn, Plus, Spar en natuurlijk Lidl en/of Aldi ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Regelmatig geldt dat ook voor supermarkten als Jan linders. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Standaard kan jij hier tot laat in de avond nog shoppen. Via onze zoekfunctie kun je supermarkten bekijken dicht bij jou in de buurt. Klik op jouw voorkeur en ontdek of de super de deuren geopend heeft. Al gesloten? Schrik niet. Jij kan de hele dag door boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Kan ik dat ook? Lees er hiernaast meer over. Bekijk ook alle info over Supermarkten in Sweikhuizen

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Oosterblokker?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Dankzij het internet kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. In en rondom Noord-Holland merken we een groeiend aantal supermarkt bezorgdiensten. Alle producten als Kappertjes en/of Kantoor artikelen van welbekende merken als OrangeBabies en/of Kamillosan wanneer het jou uitkomt bij jou afgeleverd aan huis. Wie wil dat nu niet? Vaak kies je zelf tussen boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Bij veel supers heb je je bestelling de volgende dag in huis.

Het gemak van de supermarkt bezorgers

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Vind alle belangrijke supers

Bekijk openingstijden

Webshops van supers

Bekijk alle acties

* Hint: → Check alle online supermarkten in de provincie Noord-Holland. Lees nu ook alles over Jumbo boodschappen.

Pick Up Point Oosterblokker

Wil jij online boodschappen doen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op een thuisbezorgservice? In dat geval is een pick-up point in Oosterblokker erg relevant voor jou. Jij gebruikt dan de voordelen van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op op een tijdstip dat het jou schikt. Eigenlijk alle producten als Mueslireep tot Schoonmaakdoekjes en producten van A-merken als Lux en Vinolia, kun je gemakkelijk afhalen bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Let op: chronisch tijdgebrek? Ga in dat geval voor een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Gebakken tongschar met appeltjes en vanillesaus, Stamppot zuurkool of Broodje Kipfilet. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en geniet van een heerlijk diner.

Het gemak van het supermarkt afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Oosterblokker