COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service

Supermarkt Wierden

Boodschappen doen bij een supermarkt in Wierden? Direct achterhalen supermarkt vandaag geopend is, of waar een koopzondag is? Hieronder vind jij alle handige data met betrekking tot supermarkten in Wierden. Probleemloos boodschappen als bijvoorbeeld Producten, Zaden en Diepvriesmaaltijd of producten van topmerken als Ardo en Broderick’s via internet inkopen en gemakkelijk laten bezorgen? Je leest hier ook uitgebreide details over boodschappen doen bij de online supermarkt en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: we komen er allemaal. De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 2 a 3 keer per week We spenderen gemiddeld €27,50 per boodschappenlijstje. Wat sterk in opkomst is, is de internet-supermarkt. Opvallend veel huishoudens maken er gebruik van, en laten de boodschappen bezorgen. Wil jij weten welke super momenteel geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik op een feestdag shoppen? Ook interessant: welke supermarkt heeft een boodschappen bezorgservice? Zometeen doorzoek de verschillende aanbieders. Tik op een zaak naar keuzen en zoek naar belangrijke gegevens. [jobs location=Wierden-Overijssel]

Aanbiedingen Bezorgen Beoordeling Hoge Korting
plus-logo 80+
albert-heijn-logo 100+
coop-logo 80+
jumbo-logo 100+ Vanaf €3,50
hoogvliet 50+ Vanaf €5,99

supermarkt Wierden

Welke supermarkt is nu open in Wierden?

Direct de supermarkt bezoeken? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is vandaag open? Een groot voordeel: de supers hier hebben klantvriendelijke openingstijden. Bij afdelingen van Jumbo, Albert Heijn, Coop, Plus maar ook Aldi en Lidl kun je bijna altijd wel terecht. Ook het geval voor onder andere Deen. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Op reguliere dagen kan jij daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Hierboven ontdek jij supermarkten die vlakbij zijn. Selecteer een supermarkt en achterhaal of de super de deuren geopend heeft. Al gesloten? Niet getreurd. Je kunt waar en wanneer je maar wil boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Werkt dat ook voor mij? Rechts tref je aanvullende details. Ook interessant: Supermarkten in Bontebok

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Wierden?

Is het buiten openingstijden? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan je de hele dag boodschappen bestellen. Om en nabij Overijssel vind je steeds meer opties voor bezorgservices. Alle benodigde boodschappen als Kinderkaas of Krop sla van bijvoorbeeld Domaine Fontaine en Reactine wanneer het jou uitkomt thuisbezorgd. Ontdek nu zelf het gemak! De keuze is aan jou: boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Bij veel supers heb je alle (verse) boodschappen razendsnel in huis, of op een andere locatie .

De pluspunten van de supermarkt aan huis

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Alle supers bij jou in de buurt

Vind openingstijden

Ook de online supers

Vind de voordeligste supermarkt

* Hint: → Bekijk online supermarkten in de streek Overijssel. Of navigeer naar de pagina over Coop service.

Pick Up Point Wierden

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op een bezorgservice? Dan is een supermarkt pick-up point in Wierden erg relevant voor jou. Jij gebruikt dan de pluspunten van online boodschappen doen, en kunt deze bestelling vanaf halen als jou het uitkomt. Alles van Groentebouillon tot Slaversierders en alles van welbekende merken als Van Gilse of RoC, haal je moeiteloos op bij het supermarkt afhaalpunt. Mis dit niet: houd je niet van koken? Kies dan ook voor een kant-en-klaar maaltijd als Salade Niçoise, Biogarde of Sucadelapje, sperziebonen, aardappelpuree. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en dan alleen nog even de tafel dekken.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Wierden