COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service

Supermarkt Waaksens

Meteen shoppen bij een supermarkt in Waaksens? Wil je weten welkesupermarkt op dit moment open is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Hieronder lees jij alle relevante details wat betreft supermarkten in Waaksens. Eenvoudig boodschappen als Keukenreiniger, Muisjes en Oosterse diepvries maaltijd of boodschappen van merken als Ella’s Kitchen en Mommessin online kopen en laten thuisbezorgen? Je vindt hier ook up-to date informatie over de nieuwe hype: boodschappen doen bij de online supermarkt en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 120 bezoeken per jaar. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €35 tot €40 per bestelling. Populair is op dit momentde internet-supermarkt. Opvallend veel supermarkt-bezoekers doen hun aankopen online, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Wil jij weten welke supermarkt de komende uren geopend is? Waar kan ik met de feestdagen boodschappen doen? En niet onbelangrijk: welke super heeft een boodschappen bezorgservice? Onder deze pagina bekijk de verschillende aanbieders. Maak een keuzen uit de shops en spot meer details. [jobs location=Waaksens-Friesland]

Aanbiedingen Bezorgen Beoordeling Hoge Korting
plus-logo 80+
albert-heijn-logo 100+
coop-logo 80+
jumbo-logo 100+ Vanaf €3,50
hoogvliet 50+ Vanaf €5,99

supermarkt Waaksens

Welke supermarkt is nu geopend in Waaksens?

Meteen belangrijke boodschappen nodig? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is vandaag geopend? Pluspunt: de meeste winkels hier beschikken over prettige openingstijden. Bij winkels van Albert Heijn, Coop, Plus, Jumbo en natuurlijk Aldi en/of Lidl kun je de hele dag door inkopen doen. Ook het geval voor supers als Deen. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Op reguliere dagen kan jij daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Bovenaan deze pagina vind je supermarkten die zich vlakbij bevinden.Klik op jouw voorkeur en achterhaal of de super de deuren geopend heeft. Ben je al te laat? Geen nood. Je kunt – wanneer jij dat wil – boodschappen doen via internet. Meer info? Zie het blok hiernaast. Lees ook meer over Supermarkten in Barendrecht

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Waaksens?

Een gesloten supermarkt? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. Om en nabij Friesland constateren we opvallend veel supermarkt bezorgdiensten. Alle denkbare boodschappen zoals Douchegel en Zakken van A-merken als Naloc en Edet lekker makkelijk laten bezorgen wanneer jij wil. Wie wil dat nu niet? Het is jouw feestje: de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Bij veel supers heb je de boodschappen verrassend snel in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt aan huis

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Online vergelijk je alle prijzen

Vind alle belangrijke supers

Vind openingstijden

Webshops van supers

Online aanbiedingen bekijken

* Handig: → Bezoek direct online supermarkten in de streek Friesland. Of lees meer over Lidl supermarkt.

Pick Up Point Waaksens

Wil jij ook online boodschappen doen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op een thuisbezorgservice? Dan is een supermarkt pick-up point in Waaksens ideaal voor jou. Jij gebruikt dan het comfort van online boodschappen doen, maar je bezoekt het pick-up point op een tijdstip dat het jou schikt. Alles wat je nodig hebt, van Salami tot Crèmespoeling en alles van welbekende merken als Jim Beam en Cliffhanger, haal je moeiteloos op bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Hint: geen tijd om te koken? Scoor dan een koelverse maaltijd als Meerval Milanese, Runderbouillon of Kalkoenbiefstuk in dragonsaus. Tuinbonen met ui en tijm. Gebakken aardappelblokjes. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en smullen maar.

Het gemak van het boodschappen afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Waaksens