COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service
 • Webwinkel gesloten i.v.m. corona

Supermarkt Veenoord

Op zoek naar een supermarkt in Veenoord? Benieuwd welke supermarkt momenteel geopend is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Op deze pagina tref je alle bruikbare info met betrekking tot supermarkten in Veenoord. Lekker lui vanuit je stoel boodschappen zoals bijvoorbeeld Afrikaans, Oosterse maaltijdsauzen en Snijworst of boodschappen van welbekende merken als Sleepzz en Freedent online bestellen en bezorgen? Jij checkt hier ook praktische details over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen doen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: wie komt er nu niet? Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 2 tot 3 maal per week De uitgaven bedragen al gauw €35 tot €40 per winkelbezoek. Populair is op dit momentde supermarkt waar je online kan bestellen. Opvallend veel supermarkt-bezoekers bestellen online, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Benieuwd welke super vanavond nog open is? Bij welke supers kan ik met de feestdagen shoppen? En niet te vergeten: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgdienst? Zometeen bekijk de verschillende aanbieders. Selecteer een winkel en zoek naar alle informatie. [jobs location=Veenoord-Drenthe]

Aanbiedingen Bezorgen Beoordeling Hoge Korting
plus-logo 80+
albert-heijn-logo 100+
coop-logo 80+
jumbo-logo 100+ Vanaf €3,50

supermarkt Veenoord

Welke supermarkt is nu open in Veenoord?

Op dit moment boodschappen inslaan? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is op dit moment geopend? Pluspunt: de supers hier hebben aangename openingstijden. Bij afdelingen van Jumbo, Plus, Coop, Spar en bijvoorbeeld Aldi en de Lidl loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Dit geldt ook voor supermarkten als Hoogvliet. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Vaak kan je daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Met behulp van de winkelzoeker zoek je de supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Selecteer een supermarkt en lees meer over of de winkel open is of niet. Niet meer open? Dat is niet onoverkomelijk. Jij kan de hele dag door boodschappen doen via internet. Meer info? Rechts tref je aanvullende details. Ook interessant: Supermarkten in Amerongen

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Veenoord?

Is de supermarkt gesloten? Probeer dan eens online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan je de hele dag boodschappen bestellen. In en rondom Drenthe merken we een groeiend aantal bezorgservices. De meeste artikelen als Crème fraîche en Jus rundvlees van erkende merken als Kuentz-Bas en/of Wilkinson voordelig thuisbezorgd. Wat kan er prettiger zijn? Het is jouw feestje: de bezorgdienst of het afhaalpunt. Bij veel supers heb je alle (verse) boodschappen verrassend snel in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Online vergelijk je alle prijzen

Vergelijk alle supermarkten

Alle openingstijden op 1 plek

Boodschappen webshops

Vind de voordeligste supermarkt

* Niet vergeten: → Kijk naar online supermarkten in de regio Drenthe. Of navigeer naar de pagina over Magda online.

Pick Up Point Veenoord

Interesse in online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op een bezorgservice? In dat geval zijn de pick-up points in Veenoord een prima methode. Je maakt dan gebruik van het grote gemak van online boodschappen doen, en kunt deze bestelling vanaf halen op een door jou gekozen moment. Alle boodschappen, van Sladressing tot Bitters en goederen van onder andere Pessac-Leognan of Anchor, haal je zelf af bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Misschien relevant voor jou: ontbreekt het je aan tijd? Kies dan ook voor een kant-en-klaar maaltijd als Pangasius met rabarbercurry, Kipstukjes in kerriesaus, doperwten en witte rijst met rozijntjes of Boerenkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en je kan al aan tafel gaan.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Veenoord