COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service
 • Webwinkel gesloten i.v.m. corona

Supermarkt Loppersum

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Loppersum? Direct achterhalen supermarkt vandaag open is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Onderaan de pagina lees je de meeste informatie met betrekking tot supermarkten in Loppersum. Probleemloos boodschappen als bijv. Schriften en notitieOverige, Wc-papier en Spaarlampen of boodschappen van betrouwbare merken als Arla Apetina en Signos online bestellen en laten thuisbezorgen? Je vindt hier ook bruikbare nieuwsberichten over opties m.b.t. boodschappen doen bij de online supermarkt en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 10 – 12 keer per maand De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €20 tot €25 per winkelbezoek. Wat jij eens moet proberen is de internet-supermarkt. Opvallend veel boodschappers doen hun aankopen online, en laten de boodschappen thuis afleveren. Nieuwsgierig welke super momenteel geopend is? Bij welke supers kan ik met kerst of pasen shoppen? En ook handig: welke super komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Hieronder vind je de regionale supermarkten. Kies een geschikt bedrijf en bekijk bruikbare informatie. [jobs location=Loppersum-Groningen]

Aanbiedingen Bezorgen Beoordeling Hoge Korting
plus-logo 80+
albert-heijn-logo 100+
coop-logo 80+
jumbo-logo 100+ Vanaf €3,50

supermarkt Loppersum

Welke supermarkt is nu open in Loppersum?

Meteen boodschappen inslaan? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is op dit moment geopend? Gelukkig: de supers hier hebben aangename openingstijden. Bij bedrijven als Spar, Coop, Jumbo, Plus maar ook Lidl en Aldi ben je welkom tot laat op de avond. Hetzelfde geldt voor filialen van Dirk. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Meestal kan je hier tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Via onze supermarkt-zoeker zoek je de supermarkten die vlakbij zijn. Kies een winkel en achterhaal of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Is de super al dicht? Schrik niet. Je kunt – wanneer jij dat wil – online boodschappen doen.Kan ik dat ook? Lees er hiernaast meer over. Lees ook meer over Supermarkten in Papenvoort

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Loppersum?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Probeer dan eens online boodschappen doen. Via internet kan je de hele dag boodschappen bestellen. Om en nabij Groningen merken we een groeiend aantal bezorgservices. Alle benodigde boodschappen als Insectenbestrijding en ongediertebestrijding en Soepen van merken als Borgoe en/of Ysco wanneer het jou uitkomt thuisbezorgd. Hoe handig is dat? Je kan zelfs kiezen tussen bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Meesetal heb jij je bestelling snel in huis (of op je werk indien gewenst).

Waarom kiezen voor de supermarkt bezorgdienst

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Check alle supermarkten

ZIe of jouw supermarkt open is

Supermarkt webwinkels

Bekijk alle acties

* Let op: → Zoek online supermarkten in de regio Groningen. Of bekijk handige info over Coop supermarkt.

Pick Up Point Loppersum

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op een thuisbezorgservice? Dan is een supermarkt pick-up point in Loppersum ideaal voor jou. Jij gebruikt dan de pluspunten van online bestellen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op een moment dat jou uitkomt. Boodschappen zoals Tijm t/m Rookvlees en goederen van erkende merken als Mr Muscle en Italiano, pik jij vaak gratis op bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Goed om te weten: geen tijd om te koken? Bestel dan een warme maaltijd als Nijlbaarsschotel met Italiaanse groenten, Rundvlees in uienjus, doperwten en aardappelpuree of Boe­ren­kool­stoof met ei. Een paar minuten opwarmen, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Loppersum