COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service
 • Webwinkel gesloten i.v.m. corona

Supermarkt Hijum

Zoek je de beste supermarkt in Hijum? Nieuwsgierig welke super op dit moment open is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Op deze website tref je alle handige details rondom supermarkten in Hijum. Nu boodschappen als bijvoorbeeld Zeep, Speciale soep en Worst of supermarkt-producten van bijvoorbeeld Drambuie en Listerine online inkopen en bezorgen? Jij checkt hier ook actuele data over de nieuwste trend: online boodschappen bestellen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 2 a 3 keer per week De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €27,50 per bezoekje. Een trend van de laatste maanden is zeker ook de online supermarkt. Meer en meer mensen kopen de boodschappen online, en laten de boodschappen thuis afleveren. Nieuwsgierig welke super de komende uren geopend is? Bij welke supermarkt kan ik met kerst of pasen boodschappen doen? En niet onbelangrijk: welke super bezorgt bij mij thuis?In het midden van de pagina bekijk je supermarkten in jouw eigen regio. Selecteer een winkel en check alle informatie. [jobs location=Hijum-Friesland]

Aanbiedingen Bezorgen Beoordeling Hoge Korting
plus-logo 80+
albert-heijn-logo 100+
coop-logo 80+
jumbo-logo 100+ Vanaf €3,50

supermarkt Hijum

Welke supermarkt is nu open in Hijum?

Meteen de supermarkt bezoeken? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is nu open? Handig: veel shops in de omgeving hebben zeer prettige openingstijden. Bij winkels van Coop, Spar, Albert Heijn, Jumbo en natuurlijk Lidl en de Aldi kun je de hele dag door binnenlopen. Dit geldt ook voor filialen van Jan linders. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Vaak kan je daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Scroll naar boven, daar vind je supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Klik op jouw voorkeur en achterhaal of de winkel open is of niet. Al gesloten? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt op jouw tijd boodschappen doen via internet. Kan ik dat ook? Zie het blok hiernaast. Nu ook online: alles over Supermarkten in Midwolde

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Hijum?

Sta je voor een dichte supermarkt? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In de buurt van Friesland merken we een groeiend aantal supers die bij je thuiskomen. Alle boodschappen als Schoenpoets of Sappen van erkende merken als Itoen en Doritos vlug en voordelig laten bezorgen wanneer jij wil. Dat is toch geweldig? Het is jouw feestje: bezorgen of afhalen. Bij de meeste supers heb jij de gehele bestelling de volgende dag in huis.

De pluspunten van de supermarkt bezorgers

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Online vergelijk je alle prijzen

Check alle supermarkten

ZIe of jouw supermarkt open is

Ook de online supers

Bespaar geld op je boodschappen

* Niet vergeten: → Vind online supermarkten in de buurt van Friesland. Of bekijk handige info over Poiesz service.

Pick Up Point Hijum

Direct online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op de bezorgdienst? Kies dan voor een pick-up point in Hijum ideaal voor jou. Je hebt dan de meerwaarde van online boodschappen doen, en kan de aankomen dan ophalen wanneer jij wilt. Alles wat je nodig hebt, van Citroen en limoen t/m Suiker en boodschappen van onder andere Fratelli Laurieri of Blue Elephant, kun je gemakkelijk afhalen bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Goed om te weten: heb je weinig tijd? Scoor dan een warme maaltijd als Salade Niçoise met blokjes geroosterde tonijn, Gehaktbal met kruidensaus Witte kool met kerrie Gebakken roty aardappelen of Broodje Kipfilet. Een kwestie van eventjes opwarmen, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De pluspunten van het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Het kost je amper tijd
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Hijum