COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service
 • Webwinkel gesloten i.v.m. corona

Supermarkt Harlingen

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Harlingen? Direct achterhalen supermarkt momenteel geopend is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Op deze website tref jij alle bruikbare gegevens met betrekking tot supermarkten in Harlingen. Direct boodschappen zoals bijvoorbeeld Rundervinken, Paracetamoltabletten en Seizoensvla of boodschappen van A-merken als Predictor en Landerbrau op internet kopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je treft hier ook up-to date details over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen doen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 10 bezoeken in de maand. We spenderen gemiddeld €20 tot €25 per winkelbezoek. Populair is op dit momentde supermarkt waar je online kan bestellen. Meer en meer consumenten bezoeken de internet-supermarkt, en laten de boodschappen bezorgen. Wil jij weten welke supermarkt(en) vanavond nog open is? Bij wie kan ik op zondagen shoppen? En welke supermarkt komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Beneden bekijk de verschillende aanbieders. Klik op een shop en check meer details. [jobs location=Harlingen-Friesland]

Aanbiedingen Bezorgen Beoordeling Hoge Korting
plus-logo 80+
albert-heijn-logo 100+
coop-logo 80+
jumbo-logo 100+ Vanaf €3,50

supermarkt Harlingen

Welke supermarkt is nu geopend in Harlingen?

Vandaag nog een supermarkt vinden om te shoppen? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is op dit moment geopend? Een groot voordeel: de supers in deze regio werken met flexibele openingstijden. Bij filialen van Plus, Coop, Jumbo, Albert Heijn maar ook Lidl en de Aldi kun je de hele dag door inkopen doen. Regelmatig geldt dat ook voor onder andere Jan linders. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Meestal kan je hier tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Via onze supermarkt-zoeker ontdek jij supermarkten in jouw directe omgeving. Maak een keuze en achterhaal of de winkel open is of niet. Niet meer open? Schrik niet. Je kunt op elke minuut van de dag online boodschappen doen.De voordelen? Zie het blok hiernaast. Lees ook meer over Supermarkten in Loozen

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Harlingen?

Een gesloten supermarkt? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Dankzij het internet kan je 24/7 boodschappen bestellen. Rondom Friesland vinden we meer en meer supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alle denkbare boodschappen zoals Sladressing of Wokgroente en roerbakmix van onder andere Craigellachie en Panadol voordelig laten bezorgen wanneer jij wil. Een uitkomst voor velen! Het is jouw feestje: de bezorgdienst of het afhaalpunt. Meesetal heb jij de gehele bestelling binnen 24 uur in huis.

De pluspunten van de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Je bespaart veel tijd
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Check alle supermarkten

Vind openingstijden

Alle internet supermarkten

Check de beste aanbiedingen

* Hint: → Bezoek direct online supermarkten in de regio Friesland. Je kunt ook details vinden over Boni winkels.

Pick Up Point Harlingen

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de bezorgers? Kies dan voor een pick-up point in Harlingen ideaal voor jou. Je maakt dan gebruik van het gemak van online bestellen, en je haalt de boodschappen af als jou het uitkomt. Alles van Shag tot Zoete witte wijn en alles van betrouwbare merken als Verduijn of Safari, haal je zelf af bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Hint: chronisch tijdgebrek? Kies dan ook voor een vriesverse maaltijd als Gepocheerde snoekbaars met courgette, Witte rijst of Pangafilet in Provencaalse saus. Parijse worteltjes. Aardappelpuree. Een kwestie van eventjes opwarmen, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Het kost je amper tijd
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Harlingen